Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η συγκλονιστική,πολιτική,ομιλία του Βαγγέλη Ανδριανάκου στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου [Video]

Η συγκλονιστική,πολιτική,ομιλία του Βαγγέλη Ανδριανάκου στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου [Video]

Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ\ΚΙΝΑΛ

από CosmostTv

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε,χθες,Δευτέρα η κεντρική,προεκλογική,συγκέντρωση του Βαγγέλη Ανδριανάκου – υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ\ΚΙΝΑΛ.Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, όπου υπήρχαν αρκετοί όρθιοι ο Βαγγέλης Ανδριανάκος παρουσίασε την σημερινή πολιτικοκοινωνική κατάσταση όπως,αυτή,έχει διαμορφωθεί στη χώρα, στους τομεις της οικονομίας,της υγείας,της Εθνικής ασφάλειας αλλα και στον πρωτογενή τομέα! Ξεδίπλωσε,μάλιστα,το σκεπτικό του και για τα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την Κορινθία όπως είναι το φράγμα του Ασωπού και το Νοσοκομείο!

Επεσήμανε δε πως οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία πρέπει να γίνει στη βάση των ιδεών, των αρχών, των αξιών της Παράταξης και των αλλαγών που προτείνει το ΠΑΣΟΚ\ΚΙΝΑΛ «Θα συμμετέχουμε ή με τις ιδέες μας, τις αρχές και τις αξίες μας ή ΚΑΘΟΛΟΥ»είπε χαρακτηριστικα!

Τονίζεται ότι η  χθεσινή,επιτυχημένη,Πολιτική συγκέντρωση του Βαγγέλη Ανδριανάκου,θύμισε σε κόσμο και παλμό την ομιλία που πραγματοποίησε τον Φεβρουάριο ο  Προέδρος της Παράταξης Νίκος Ανδρουλάκς στον ίδιο [!] χώρο.

Πλέον η,μελλοντική,έδρα του ΠΑΣΟΚ\ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία,έπειτα από 13 χρόνια Κοινοβουλευτικής απουσίας φαινεται εξαιρετικά πιθανή!..

Συντονιστής της πολιτικής εκδήλωσης ο Αλέξανδρος Γκιέτσι,ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ !!!

 

Το,πρώτο,ειδησεογραφικό,κανάλι της Κορινθίας KorinthiaTV.gr κάλυψε το πολιτικό γεγονός και μεταδίδει:

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.