Αρχική σελίδα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ \ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Μαριλένα Σούκουλη δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ με την Ν.Δ. και [!] σε αυτή την μάχη

Η Μαριλένα Σούκουλη δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ με την Ν.Δ. και [!] σε αυτή την μάχη

Υποψήφια Βουλευτης Κορινθίας

από CosmostTv
Αναφέρει η κα Σούκουλη:
“Παρούσα “
Το πολιτικό μήνυμα #Παρούσα γεννήθηκε από την πολιτική μου προτεραιότητα καθώς και την θεσμική μου υποχρέωση να επιδεικνύω πάντα την απαραίτητη ενσυναίσθηση στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών της περιοχής μου και όχι μόνο.
Το υπέρτατο χρέος κάθε ενεργού πολιτικού είναι να βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις σε διαρκείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Τόπος μας. Λύσεις που πάντα θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών ανθρώπων, για αυτό και το “κατόπιν ενεργειών μου” το απέφυγα με συνέπεια καθώς δεν ανταποκρίνεται στην Αλήθεια. Άλλωστε εμείς οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο συμφέρον και τα έργα που γίνονται δεν προέρχονται από τις προσωπικές μας αποταμιεύσεις για να ζητάμε επικρότηση για τις υποχρεώσεις μας. Αυτή είναι η προσωπική μου φιλοσοφία που δεν πρόκειται να αλλάξει σε καμία περίπτωση. Άλλωστε η συμβολή του καθενός μας κρίνεται από τους ωφελούμενους ενός έργου. Για εμάς τους πολιτικούς υπάρχει ένας και μοναδικός κριτής που αξιολογεί την παρουσία μας και το έργο μας καθώς και τις παραλήψεις μας. Οι πολίτες. Διότι μπορεί να επιτυγχάνουμε σε πολλά θέματα αλλά είναι σίγουρο ότι θα αποτυγχάνουμε και σε άλλα. Κανείς όμως δεν θα πρέπει να μας κατηγορεί για αδιαφορία.
Το πολιτικο μήνυμα #Παρούσα για εμένα αποτελεί την ισχυρότερη δέσμευση απέναντι στους πολίτες. Αυτή την δέσμευση μπορούν να περιμένουν από εμένα όλοι οι πολίτες της Κορινθίας. Ότι όπως χθες, έτσι και σήμερα αλλά και κυρίως αύριο θα είμαι #Παρούσα , να δίνω μάχες, άλλες κερδισμένες, άλλες χαμένες, αλλά πάντα θα επιμένω μέχρι να δω την Κορινθία στην θέση που της ανήκει. Ψηλά.

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.