Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με λαμπροτητα και σχετικη ηλιοφανεια τιμηθηκε και [!] στην Κορινθο η 28η Οκτωβριου 1940 [Video]

Με λαμπροτητα και σχετικη ηλιοφανεια τιμηθηκε και [!] στην Κορινθο η 28η Οκτωβριου 1940 [Video]

Μετα την δοξολογια στον Μητροπολιτικο Ιερο Ναο του Απ.Παυλου χοροστατουντος του Μητροπολιτη Διονυσιου

από CosmostTv

Με κάθε Εκκλησιαστική ευπρέπεια και με τον σεβασμό που αρμόζει στους Ήρωες του Έπους του ᾿40,εορτάστηκε η Αγία Σκέπη της Θεοτόκου και η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ» και [!] στην Κόρινθο.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας,παρουσία και [!] του νέου Μητροπολίτη Ηλείας Αθανάσιου ακολούθησε η επίσημη Δοξολογία και η μαθητική \ Στρατιωτική παρέλαση στην λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης!

Παρέστησαν ως Εκπρόσωποι της Κυβερνήσεως,ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμαν και Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Ταγαράς!Την εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές του Νομού  κ. Κων/νος Κόλλιας & Γιώργος Ψυχογιός ενώ σύσσωμες παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου!

Την παρέλαση παρακολούθησαν επίσης η Αντιπερφερειάρχης Κορινθίας Αθ.Κόρκα,ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξής και Ευρωπαικών προγραμμάτων Πελοποννήσου Χάρης Βυτιντιώτης,ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργ.Οικονόμου και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης Π.Τατούλης,Θ.Πισημήσης,Γ.Πετρίτσης.Εκεί ήταν και οι κυρίες Νικολάκου και Λυμπεροπούλου.Το ίδιο και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασ.Νανόπουλος!

 

 

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.