Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Δήμου Βέλου-Βόχας : Run 2024 \ Βραχάτι – Video

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Δήμου Βέλου-Βόχας : Run 2024 \ Βραχάτι – Video

από CosmostTv

Για τρίτη φορά στο παραλιακό και πανέμορφο Βραχάτι Κορινθίας, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθούν δρομικοί αγώνες των 5χλμ. – 10 χλμ. και παιδικό 500μ. με την ονομασία «VRACHATI RUN».

Οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από επίσημο μετρητή IAAF/AIMS

Διοργανώτρια αρχή

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Βόχας και σε συνδιοργάνωση με τον
Δήμο Βέλου-Βόχας,τον ΑΣ. Σίσυφος τον
Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου με την υποστήριξη της
κοινότητας Βραχατίου τον
Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκό τον
Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Αναγέννηση” Βραχατίου τον
Π.Α.Σ Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” το
Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου – Βόχας και την
Τεχνική υποστήριξη του “TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL” και “ATHLOS SPORTS & EVENTS”.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού, και για τις δυο διαδρομές του αγώνα, θα είναι στον παραλιακό δρόμο του Βραχατίου στην οδό Ανδρέα Λαζανά πλησίον της εκκλησίας του Αγ.Δημητρίου.

5km

Αφού δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα κατευθυνθούν παραλιακά προς το Κοκκώνι επί της οδού Α.Λαζανά και μετέπειτα προς την οδό Αύρας έως την οδό Κανάρη όπου και θα κάνουν ανάστροφη για να γυρίσουν από την ίδια ακριβώς διαδρομή αντίστροφα για τον τερματισμό.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 13 ευρώ/άτομο. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ή έως ότου συμπληρωθούν οι 600 θέσεις συμμετοχής .

ΠΑΡΟΧΕΣ

5km

Αριθμός Συμμετοχής (BIB Number)

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Υδροδοσία (ηλεκτρολύτης , νερό , φρούτο)

Τεχνική Μπλούζα

Αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού

Δίπλωμα συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Στο σημείο εκκίνησης του δρομικού αγώνα , στο χώρο της Γραμματείας θα υπάρχει ομάδα εθελοντών η οποία θα αναλάβει την παραλαβή και φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών.

Στο πακέτο συμμετοχής κάθε αθλητή δίνεται και ο προσωπικός του αριθμός σε αυτοκόλλητη μορφή. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει υποχρεωτικά να επικολλείται πάνω στα προσωπικά του είδη, προκειμένου να ταυτοποιείται εύκολα ο κάτοχος κάθε είδους.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ

Για την απόσταση των 5km : Όσοι αθλητές τρέξουν την διαδρομή των 5km θα μπορέσουν να ξεδιψάσουν στο σταθμό υδροδοσίας στο 2,5km καθώς και στο σημείο τερματισμού όπου μέλη της εθελοντικής μας ομάδας θα τους προσφέρουν νερό, ισοτονικό και φρούτο.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ EVENT

Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του 3ου «VRACHATI RUN» απόστασης των 5km είναι εξήντα (60)λεπτά και των 10km είναι εκατό (100) λεπτά. Για το χρονικό αυτό διάστημα θα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη σχετική διαδρομή. Μετά από αυτό το όριο οι συμμετέχοντες αθλητές θα κινούνται με προσωπική τους ευθύνη και όχι πάνω στη διαδρομή, αλλά στο πεζοδρόμιο.

Εάν κάποιος από τους συμμετέχοντες αθλητές, για οποιονδήποτε λόγο εγκαταλείψει την προσπάθειά του, θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τον πλησιέστερο σημείο υποστήριξης ή να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο των διοργανωτών κατά μήκος της διαδρομής. Σε περίπτωση που δεν χρήζει ιατρικής βοήθειας, θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τον τερματισμό με δική του ευθύνη. Διαφορετικά για την μεταφορά του θα φροντίσουν οι διοργανωτές.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά μήκος των διαδρομών του event μετά τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού ορίου.

ΕΠΑΘΛΑ

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες ολων των ηλικιακών κατηγοριών και των δυο αποστάσεων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Με κάρτα Master ή Visa

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των δύο αποστάσεων. Όλοι οι μικροί μας αθλητές στην παιδική διαδρομή θα λάβουν με τον τερματισμό τους το μετάλλιο συμμετοχής του αγώνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18:00-21:00: Για να μην υπάρξει μεγάλος συνωστισμός το πρωί του αγώνα στην γραμματεία για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής,μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους.

Η παραλαβή των πακέτων μόνο για το Σάββατο θα γίνεται στην παράλια Βραχατίου (η ακριβής τοποθεσία θα δοθεί με νεώτερη ενημέρωση).

15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
07:00-08:30: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 07:00π.μ μέχρι και τις 08:30π.μ να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα , πλησίον του σημείου εκκίνησης.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).
08:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

08:55: Εκκίνηση του αγώνα των 5km

09:00: Εκκίνηση του αγώνα των 10km

H Εκκίνηση της παιδικής διαδρομής των 500m θα διεξαχθεί αμέσως μετά και τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή των 5km & των 10km

11:30: Απονομές

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι από το κανάλι: COSMOSTV.GR \ Γιάννης Γιαννακόπουλος,Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.