Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μήνυμα νίκης από την Τρίπολη για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ.Πτωχό

Μήνυμα νίκης από την Τρίπολη για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ.Πτωχό

από CosmostTv
Αναφέρει ο κος Πτωχος:
Από την Τρίπολη, την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσιάσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά» καθώς και την ομάδα των υποψήφιων περιφερειακών μας συμβούλων.
Μια ομάδα με στελέχη έμπειρα, δοκιμασμένα στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και με στελέχη που αφήνουν στην άκρη άλλες τους υποχρεώσεις καθώς πείστηκαν τώρα για πρώτη φορά, με νέα ορμή και νέες ιδέες, να κάνουν το μεγάλο βήμα προσφοράς στον τόπο μας.
Το σχέδιό μας, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, διαρθρώνεται σε επτά άξονες:
1. Αντιμετώπιση κλιματικής κρίσης-προστασία του Περιβάλλοντος.
2. Νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με βασικούς πυλώνες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
3. Ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς.
4. Ενίσχυση και εκσυγχρονισμός των υποδομών.
5. Ψηφιοποίηση υπηρεσιών και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στη διοίκηση.
6. Προσέλκυση επενδύσεων.
7. Κοινωνική πολιτική για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Έχοντας σχεδιάσει πλήθος δράσεων ανά θεματικό άξονα, την επόμενη μέρα, θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου, όλους τους φορείς της Περιφέρειας αλλά και τις οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών ώστε το πρόγραμμά μας να πάρει σάρκα και οστά.
Για αυτό άλλωστε, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέχουμε και θα συνεχίσουμε να απέχουμε από κάθε ανούσια αντιπαράθεση, κάθε τοξική συμπεριφορά που μόνο στο παρελθόν παραπέμπει.
Οι πολίτες που συνέρευσαν στη χθεσινή μας εκδήλωση μας γεμίζουν χαρά, ευθύνη και αισιοδοξία.
Αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα σημάνει την απαρχή μιας νέας εποχής για την Πελοπόννησο.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για την παρουσία τους: τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνης Σαμαράς , τον Υπουργό Επικρατείας Μάκης Βορίδης, τους Υφυπουργούς και Βουλευτές Κορινθίας Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς-Nikos Tagaras , τους Βουλευτές: Κώστας Βλάσης, Νεοκλής Κρητικός, Γιάννης Ανδριανός, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Dimitris Avramopoulos, Anna Karamanli, Stavros Kalafatis, Ιωάννα Λυτρίβη, το Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον πρώην Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, τον πρώην Υπουργό Γιώργο Καλατζή, και τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουγού Θανάση Νέζη. #Peloponnisos_Mprosta

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.