Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Σπύρος Ζαχαρίας υποψήφιος,στην Περιφέρεια,με τον Δημήτρη Πτωχό

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Σπύρος Ζαχαρίας υποψήφιος,στην Περιφέρεια,με τον Δημήτρη Πτωχό

από CosmostTv
To KorinthiaTV δημοσιεύει την γραπτή δήλωση του Σπ.Ζαχαριά για την κάθοδό του,στην Περιφέρεια,με τον Δημήτρη Πτωχό:
Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους διαφορετικής διάρκειας.
Παρόλα αυτά, όλοι οι κύκλοι ζωής έχουν κάτι κοινό κι αυτό είναι η στιγμή που κλείνουν.
Μετά από 13 χρόνια προσφοράς στον Α΄ βαθμό αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Κορινθίων, ήρθε η ώρα για την αλλαγή της αυτοδιοικητικής σελίδας και πορείας μου.
𝝖𝝿𝝾𝞃𝝴𝝺𝝴ί 𝝴𝝽𝝰𝝸𝞀𝝴𝞃𝝸𝝹ή 𝞃𝝸𝝻ή 𝝲𝝸𝝰 𝝻έ𝝼𝝰 𝝶 𝝿𝞀ό𝞃𝝰𝞂𝝶 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝶𝝻ή𝞃𝞀𝝶 𝝥𝞃𝞈𝞆𝝾ύ 𝞄𝝿𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝝾𝞄 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸ά𝞀𝞆𝝶 𝝥𝝴𝝺𝝾𝝿𝝾𝝼𝝼ή𝞂𝝾𝞄, 𝝲𝝸𝝰 𝝼𝝰 𝞂𝞄𝝻𝝻𝝴𝞃έ𝞆𝞈 𝞈ς 𝞄𝝿𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝝾ς 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸𝝰𝝹ός 𝝨ύ𝝻𝝱𝝾𝞄𝝺𝝾ς 𝞃𝝾𝞄 𝞂𝞄𝝼𝝳𝞄𝝰𝞂𝝻𝝾ύ 𝞃𝝾𝞄 ❞𝝜 𝝥𝝴𝝺𝝾𝝿ό𝝼𝝼𝝶𝞂𝝾ς 𝝡𝝿𝞀𝝾𝞂𝞃ά❞ 𝞂𝞃𝝶𝝼 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸𝝰𝝹ή 𝝚𝝼ό𝞃𝝶𝞃𝝰 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝝰ς.
Με αυτόν επικεφαλής και τα υπόλοιπα άξια στελέχη του συνδυασμού, θα δώσουμε τον άδολο και ωραίο αγώνα μας.
Είναι προφανές για να μπορέσω να αφοσιωθώ σε αυτό το νέο στόχο, σε αυτό το νέο σκοπό, ότι θα πρέπει να παραιτηθώ από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης που κατέχω μέχρι σήμερα στο Δήμο Κορινθίων, παραμένοντας δημοτικός σύμβουλος έως το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας.
𝝝𝝰 ή𝝷𝝴𝝺𝝰 𝝼𝝰 𝝴𝞄𝞆𝝰𝞀𝝸𝞂𝞃ή𝞂𝞈 𝝷𝝴𝞀𝝻ά 𝞃𝝾𝝼 𝝙ή𝝻𝝰𝞀𝞆𝝾 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 𝝗𝝰𝞂ί𝝺𝝶 𝝢𝝰𝝼ό𝝿𝝾𝞄𝝺𝝾 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝶𝝼 𝝴𝝻𝝿𝝸𝞂𝞃𝝾𝞂ύ𝝼𝝶 𝞃𝝾𝞄 𝝿𝞀𝝾ς 𝞃𝝾 𝝿𝞀ό𝞂𝞈𝝿ό 𝝻𝝾𝞄, όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους προέδρους, αντιπροέδρους και τα μέλη των δημοτικών νομικών προσώπων, τον γενικό γραμματέα, τους ειδικούς συνεργάτες και κυρίως τους υπαλλήλους του Δήμου Κορινθίων για την συνεργασία μας, η οποία όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν άψογη και εξαιρετικά εποικοδομητική.
Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια ορμή και κυρίως την ίδια διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, στον συνδημότη, στον κάτοικο της αγαπημένης Κορινθίας μας, παραμένω σεμνός, ταπεινός, απλά ένας από εσάς.
«Τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που δεν κάναμε ακόμα».
Με τιμή,
𝝨𝝿ύ𝞀𝝾ς 𝝛𝝰𝞆𝝰𝞀𝝸άς
𝝪𝝿𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝝾ς 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸𝝰𝝹ός 𝝨ύ𝝻𝝱𝝾𝞄𝝺𝝾ς
𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸𝝰𝝹ής 𝝚𝝼ό𝞃𝝶𝞃𝝰ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝝰ς
𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅έ𝞀𝝴𝝸𝝰ς 𝝥𝝴𝝺𝝾𝝿𝝾𝝼𝝼ή𝞂𝝾𝞄

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.