Αρχική σελίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ \ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φωτιά στο Λουτράκι:Το μέγεθος της,μέχρι τώρα,καταστροφής σε εικόνες

Φωτιά στο Λουτράκι:Το μέγεθος της,μέχρι τώρα,καταστροφής σε εικόνες

από CosmostTv

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη φωτιά που μαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα,κοντά,στο Λουτράκι και οι οποίες αποτυπώνουν την τεράστια καταστροφή που άφησε πίσω της η πυρκαγιά!

Το σκηνικό, με τους πυροσβέστες που δίνουν ακόμη μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις είναι κυριολεκτικά αποκαρδιωτικό.

Έκει που λίγες ώρες πριν υπήρχε ένα πυκνόφυτο πευκοδάσος, κυριαρχούν πλέον η στάχτη και τα αποκαΐδια. Χιλιάδες είναι τα στρέμματα καμμένης γης, ενώ ανυπολόγιστες είναι προς το παρόν οι καταστροφές σε σπίτια, αυτοκίνητα και σε υποδομές.

Σύμφωνα με πληροφορίες,περισσότερα από 30 σπίτια, έχουν γίνει στάχτη στους οικισμούς Πευκιά, Καλλιθέα και Ειρήνη, ενώ στην Κατουνίστρα, οι ζημιές είναι τεράστιες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή του τελευταίου αιώνα στο Λουτράκι, καθώς σχεδόν σε όλες τις φωτιές που εκδηλώθηκαν τα τελευταία χρόνια, οι ζημιές σε περιουσίες, ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, είδαν τις περιουσίες που με κόπο έχτιζαν επί χρόνια, να γίνονται στάχτη, μέσα σε μια βραδιά.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι τα εναέρια μέσα, άργησαν χαρακτηριστικά να πετάξουν πάνω από τη φωτιά του Λουτρακίου, καθώς η φωτιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και τα εναέρια μέσα, φάνηκαν στον Λουτρακιώτικο ουρανό, τουλάχιστον 2 ώρες μετά.

Παναγιώτης Νίκας: “Οι πληροφορίες μου, μιλούν για εμπρησμό”

Αξίζει να αναφερθεί η πολύ σοβαρή καταγγελία στην οποία προχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προς το κοινό από πλευράς του Συντονιστικού, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε “Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχω, ανθρώπινο χέρι έχει κάνει τη ζημιά σήμερα”

Δείτε και τα παρακάτω δημοσιεύματα του CosmosTV

Adblock Detected

Υποστηρίξτε μας απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlocker από τα προγράμματα περιήγησής σας για τον ιστότοπό μας.